top of page

Tarot-horoskop za avgust 2023.

U avgustu, tarot karte vam šalju poruke za usklađivanje i balansiranje između ljubavi i posla. Sledite svoju intuiciju i iskoristite energiju meseca kako biste ostvarili svoje ciljeve.



Ovan (21. mart - 19. april)


Ljubav

Vaša tarot karta je "Pravda". Avgust će doneti ravnotežu u vašem odnosu. Rešićete nesuglasice i postići sporazum koji će ojačati vašu vezu.

Posao

"Deset pehara" donosi radost i zadovoljstvo na poslu. Očekujte napredak, moguće su nagrade ili unapređenje, Finansijsko rasterećenje i opuštanje.



Bik (20. april - 20. maj)


Ljubav

Tarot karta "Ljubavnici" naglašava važnost komunikacije. Avgust donosi dublje razgovore sa partnerom i otvaranje novih emocionalnih nivoa.

Posao

"Car" je vaša karta za posao. Preuzmite inicijativu i pokažite svoje vođstvo, to će vam doneti uspeh na profesionalnom planu.



Blizanci (21. maj - 20. jun)

Ljubav

"Pustinjak" predstavlja vašu tarot kartu za ljubav. Avgust je vreme za introspekciju i duboko razmišljanje o svojim osećanjima prema partneru. Sazrevanje.

Posao

"Sedmica mačeva" upozorava na izazove na poslu. Budite oprezni u komunikaciji sa kolegama kako biste izbegli konflikte i gubitke. Neko će pokušati da preuzme vaše zasluge. Važan je fokus.



Rak (21. jun - 22. jul)

Ljubav

"Sedmica pehara" donosi harmoniju i zadovoljstvo u vezi. Očekujte romantične trenutke i deljenje srećnih zajedničkih trenutaka. Neko intenzivno misli na vas. Telepatska veza.

Posao

"Kraljica štapova" simbolizuje vašu energiju i ambiciju. Iskoristite je da ostvarite svoje profesionalne ciljeve kako biste bili primećeni i nagrađeni.



Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav

"Sedam štapova" naglašava potrebu za kompromisom u vezi. Avgust donosi izazove koje ćete uspešno prevazići uz međusobno razumevanje i dogovor.

Posao

"Karta ludaka" predstavlja vas u poslovnom svetu. Spremni ste da preuzmete rizik kako biste postigli nove visine na poslu.



Devica (23. avgust - 22. septembar)


Ljubav

"Devet pehara" donosi zadovoljstvo i sreću u vezi. Avgust će vam omogućiti da se opustite i uživate u romantičnim trenucima sa voljenom osobom. Bogat društveni život.

Posao

"Dvojka novčića" simbolizuje ravnotežu između poslovnih obaveza. Pazite da ne preopteretite sebe i budite organizovani.



Vaga (23. septembar - 22. oktobar)


Ljubav

"Tri štapa" nagoveštava mogućnost zajedničkih planova i projekata sa partnerom. Očekujte uzajamnu podršku i inspiraciju.

Posao

"Visoka sveštenica" donosi mudrost i duboko razmišljanje na poslu. Vaše odluke će biti promišljene i doneti uspeh.




Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Ljubav

"Pet štapova" označava izazove u vezi. Avgust će zahtevati komunikaciju i rešavanje nesuglasica sa partnerom. Neosnovana ljubomora donosi stres.

Posao

"Kralj štapova" simbolizuje vašu ambiciju i hrabrost na poslu. Preuzmite inicijativu i sledite svoje ciljeve bez straha. Suprotstavljate se pokušaju manipulacije nadređenih.





Strelac (22. novembar - 21. decembar)


Ljubav

"Carica" ukazuje na to da je mesec avgust vreme za izražavanje nežnosti i pažnje prema partneru. Moguća trudnoća.

Posao

"Pet novčića" upozorava na finansijske izazove. Pazite na troškove i budite praktični u poslovnim odlukama jer su mogući vanredni troškovi i mali gubici.




Jarac (22. decembar - 19. januar)


Ljubav

"Dva pehara" donosi sklad i harmoniju u vezi. Avgust će vam omogućiti da se povežete sa partnerom na dubljem nivou. Kompromisno rešenje.

Posao

"Deset štapova" naglašava potrebu za upravljanjem obavezama. Organizacija je ključna za uspešno obavljanje posla.




Vodolija (20. januar - 18. februar)


Ljubav

"Kralj mačeva" donosi otvorenost i iskrenost u vezi. Avgust će vam omogućiti da izrazite svoje misli i osećanja prema partneru što će značajno unaprediti odnos.

Posao

"Sveštenik" simbolizuje duboko razmišljanje i mudrost na poslu. Proučite sve opcije pre donošenja važnih odluka. Postavljate primer drugima. Uspeh u radu sa važnim institucijama



Ribe (19. februar - 20. mart)


Ljubav

"Sedmica pehara" donosi radost i sreću u vezi. Avgust će vam doneti nežne trenutke i mogućnost da izrazite svoje emocije. Slobni imaju mnogo izbora.

Posao

"Devet mačeva" naglašava potrebu za oslobađanjem od stresa. Pripazite na svoje mentalno zdravlje i pronađite načine za opuštanje.





144 Tarot


Recent Posts

See All
bottom of page