top of page

Dnevni 144 Tarot Horoskop

Tarot dnevni horoskop za inspiraciju i smernice tokom dana.



Ovan (21. mart - 19. april) Tarot karta - Vitez pehara

Ovnovi, danas se probudite sa svežom dozom inspiracije. U poslovnom svetu, nova kreativna vizija će vas voditi ka rešenju koje donosi uspeh. U domenu ljubavi, izrazite svoje emocije bez rezerve, dopustite svojoj strasti da plane. Što se tiče zdravlja, danas je idealno vreme da se posvetite fizičkim aktivnostima koje će vas osvežiti.




Bik (20. april - 20. maj) Tarot karta - Deset pehara

Danas je dan dubokih emocija i zadovoljstva. Na poslu, uspeh dolazi kao rezultat upornosti i truda. U ljubavi, duboko se povežite sa partnerom, razmenjujući nežnosti i čineći planove za budućnost. Kada je u pitanju zdravlje, odvojite vreme za opuštanje i uživanje u malim radostima života.



Blizanci (21. maj - 20. jun) Tarot karta - Vitez mačeva

Blizanci, danas se suočavate sa izazovima intelektualne prirode. Na poslu, koristite svoju oštroumnost kako biste razrešili konfuzije i doneli jasne odluke. U oblasti ljubavi, otvoreno razgovarajte sa partnerom o svojim mislima i osećanjima. Što se tiče zdravlja, fokusirajte se na mentalnu jasnoću i izbegavajte stresne situacije.



Rak (21. jun - 22. jul) Tarot karta - Visoka sveštenica

Rakovi, danas se povežite sa svojom unutrašnjom mudrošću. Na poslu, osluškujte svoj unutrašnji glas kako biste doneli ispravne odluke. U ljubavi, potražite dublje razumevanje sa partnerom, deleći svoje intuicije i osećaje. Kada je reč o zdravlju, meditacija ili trenuci tišine će vam doneti emocionalnu ravnotežu.



Lav (23. jul - 22. avgust) Tarot karta - Sedam pehara

Lavovi, danas je vreme da se osvrnete na svoje uspehe i radujete se postignutim. Na poslovnom planu, priznanja za vaš trud će stići na zaslužen način.

U domenu ljubavi, kreirajte prijatne trenutke sa voljenom osobom, osvežite strasti. Što se tiče zdravlja, slavite svoj napredak i dopustite sebi da se opustite.



Devica (23. avgust - 22. septembar) Tarot karta - Devet mačeva

Device, danas se suočavate sa mentalnim izazovima koji zahtevaju duboko razmišljanje. Na poslu, preispitajte svoje planove i strategije kako biste pronašli optimalno rešenje. U ljubavi, budite otvoreni za isceljujuće razgovore sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o stresu i pronađite načine za relaksaciju.



Vaga (23. septembar - 22. oktobar) Tarot karta - Karta ludaka

Danas je dan za hrabre korake i rizične poteze. Na poslu, budite otvoreni za nove ideje i neustrašivo se upustite u avanturu. U ljubavi, budite spontani sa partnerom, istražujući nove dimenzije vaše veze. Što se tiče zdravlja, oslobodite se ograničenja i dozvolite svojoj energiji da slobodno teče.



Škorpija (23. oktobar - 21. novembar) Tarot karta - Kraljica pehara

Škorpije, danas će emocije biti vaš vodič. Na poslu, iskoristite svoju intuiciju kako biste stvorili harmoniju među kolegama. U ljubavi, pokažite nežnost i brižnost prema partneru, duboko se povezujući. Kada je u pitanju zdravlje, fokusirajte se na svoje emotivno blagostanje i izbegavajte

negativne uticaje.



Strelac (22. novembar - 21. decembar) Tarot karta - Kralj mačeva

Strelčevi, danas je dan za jasnoću i odlučnost. Na poslovnom planu, postavite jasne ciljeve i sledite ih hrabro. U ljubavi, budite iskreni i otvoreni u komunikaciji sa partnerom. Kada je reč o zdravlju, postavite granice kako biste sačuvali svoju energiju i mentalni mir.



Jarac (22. decembar - 19. januar) Tarot karta: - Točak sudbine

Jarčevi, danas je dan transformacije i dubokih spoznaja. Na poslovnom planu, prepoznajte šire implikacije vaših postupaka i donesite promene koje su neophodne. U ljubavi, oslobodite se prošlih tereta kako biste stvorili mesto za novu ljubav i rast. Nađite balans između telesnog i emocionalnog.



Vodolija (20. januar - 18. februar) Tarot karta - Kralj štapova

Vodolije, danas je dan za strastveno delovanje. Na poslovnom planu, prepoznajte svoj unutarnji plamen i koristite ga kako biste inspirisali tim i ostvarili ciljeve. U ljubavi, izrazite svoju uzbuđenost i privlačnost prema partneru. Kada je reč o zdravlju, kanališite svoju energiju kroz kreativne aktivnosti koje vas ispunjavaju.



Ribe (19. februar - 20. mart) Tarot karta - Kraljica štapova

Ribe, danas sse prepuštate svojim strastima. Na poslu, vaša kreativnost i entuzijazam će privući pažnju nadređenih i otvoriti nova vrata mogućnosti. U ljubavi, budite hrabri i izrazite svoje duboko osećaje partneru. Što se tiče zdravlja, usmerite svoju vitalnost ka aktivnostima koje vas ispunjavaju i podstiču.









99 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page