top of page

Odricanje od odgovornosti

*USLOVI I ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

 

Naručivanjem tarot tumačenja/video-audio zapisa, automatski RAZUMETE I PRISTAJETE NA SLEDEĆE USLOVE SARADNJE I DAJETE SVOJU SAGLASNOST:

 

1. Da ste punoletni (da imate minimum 18 godina starosti) kao i da ste u stanju da samostalno donosite odluke bez ičije pomoći i potrebne saglasnosti; I da tarot tumačenje naručujete na lični zahtev i ličnu odgovornost;

2. Da nećete zloupotrebiti lične podatke iz  korespondencije sa tarot tumačem, niti da će treća strana imati pristup ličnim podacima i korespondenciji. 

3. Da ćete sačekati navedeni rok bez pitanja "Da li danas stiže moj video?" jer je tarot čitaču potrebna koncentracija i verovatno neće moći da vam odgovori na slična pitanja u trenutku.

4. Povraćaj novca je moguć samo ukoliko ne dobijete video/audio čitanje u roku od 24h od isteka roka koji ste dobili prilikom naručivanja; Zato je potrebno da dobro pročitate uslove pod kojima naručujete čitanje i sa kojima ćete se saglasiti onoga trenutka kada naručite čitanje. Dužnost ovog tarot tumača je da Vam, nakon uplate, prosledi određeno tumačenje tarota u skladu sa narudžbinom. 

5. Pristajete na uplatu kao naknadu za vreme tarot tumača koje vam posveti u tarot čitanjima, kao i njegovu interpretaciju tarot karata, a da samim tim dajete i podršku radu “144 Tarot” YouTube kanala kako bi i dalje nudio zabavni besplatni sadržaj za sve koji prate taj kanal. 

6. "144 Tarot" nudi sadržaj isključivo ZABAVNOG KARAKTERA, prema tome sva tarot čitanja sa ovog YouTube kanala i od ovog tarot tumača spadaju pod ZABAVU (kao svaki drugi prediktivni sistem poput astrologije i horoskopskih prognoza, numerologije…). Tumačenja su afirmativna, podložna tumačenju i ne bi ih trebalo smatrati apsolutnim. 

7. Tarot čitanja nikada nisu 100% tačna i ne postoji garancija za ostvarenje tarot-tumačenja. Ona ne zamenjuju profesionalno pravno, medicinsko i poslovno mišljenje, i savete ni u jednoj prilici, bez obzira na to koliko ste uvereni da je čitanje tačno i da se tarot čitaču može verovati. Ukoliko imate ozbiljnih poteškoća u bilo kom od navedenih područja; zdravlju, mentalnom zdravlju, zakonitostima i poslovnim problemima, potrebno je da se konsultujete sa onima koji su profesionalno kvalifikovani kako biste primenili odgovarajući tretman ili savet. Čitanje tarota, bilo holističko ili psihološko, u datim okolnostima možda neće biti dovoljno.

8. “144 Tarot” YouTube kanal i tarot tumač ne preuzimaju nikakvu zakonsku odgovornost za bilo kakvu štetu i navodnu štetu, smrt, gubitke ili druge direktne ili indirektne posledice bilo kojih odluka/radnji klijenata nakon tarot tumačenja ili zasnovane na njima.

9. Svako od nas utiče na svoju sudbinu i snosi odgovornost za svoje izbore i postupke.

10. Izražavanje pri čitanjima je figurativno.

11. Digitalni proizvod ne prodaje se i nije na prodaju.

12. Zabranjena je svaka neovlašćena distribucija i reprodukcija sadržaja sa kanala "144 Tarot", kao i audio i video formata koje dobijate naručivanjem ličnih tarot tumačenja, i korišćenje u bilo koje druge svrhe. Sva prava zadržava autor "144 Tarot" audio-vizuelnog sadržaja.

13. POD PUNOM MORALNOM I PRAVNOM ODGOVORNOŠĆU PRISTAJETE NA SVE PRETHODNO NAVEDENE USLOVE I SLAŽETE SE SA NJIMA. 

bottom of page